Helpful Pharmacy - produkte cilësore shëndetësore natyrore në Shqipëri | Produkte natyrore cilësore me çmime të ulëta |Porosia me një klikim | |Mallrat natyrore me dërgesë në Shqipëri |Vlerësime pozitive të klientëve
Qyteti juaj
Zgjidhni qytetin tuaj nga lista
24 orë në ditë, 7 ditë në javë
  • 🏠
  • Transporti dhe pagesa

Transporti dhe pagesa

Ne u dorëzojmë vendeve të Evropës, Azisë, Amerikës Latine. Aplikimet përpunohen 24/7.

Gjëja kryesore për ne është besimi në klientët tanë, kështu që nuk ka asnjë pagesë në internet në faqen tonë të internetit. Ju paguani për mallrat pas marrjes. Kjo do t'ju japë mundësinë të jeni i sigurt për cilësinë e produktit përpara se ta blini atë.

Si punon?

  • Lini një kërkesë në sit.
  • Menaxheri juaj personal do t'ju kontaktojë me telefon dhe do t'ju sqarojë të gjitha detajet.
  • Ne ju dërgojmë pakon në një mënyrë të përshtatshme.
  • Pagesa bëhet pas marrjes së parcelës.

Metodat e dorëzimit

  1. Dorëzimi me korrier. Kostoja dhe detajet e dorëzimit diskutohen me telefon me menaxherin tuaj personal pas vendosjes së porosisë.
  2. Dorëzimi me Postë. (koha e dorëzimit nga 5 deri në 14 ditë, varet nga rajoni i dorëzimit). Menaxheri juaj do t'ju tregojë koston e dorëzimit kur vendosni një porosi.
  3. Dorëzimi përmes kompanive të transportit. Kostoja dhe koha e dorëzimit mund të diskutohen me menaxherin tuaj kur vendosni një porosi.
  4. Marrja. Data kur mund të merrni blerjen dhe adresat e pikave të marrjes (nëse janë të pranishme në qytetin tuaj) mund të merren nga menaxheri juaj.

Mënyrat e pagesës

Pagesa me para në dorë ose kartë krediti pas marrjes.